Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Ztracení Bratři - část 1.

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Halt01
2. Únor 2013 - 14:30
Milý PepoDepo,
Kde začít? Přiznám se, že povídky moc nečtu. A když už se k nějaké odhodlám, většinou za moc nestojí. Zákon schválnosti.
Je to tvá první povídka, budiž. Ale i tak tě to moc neomlouvá.
-Interpunkce tam skoro není a kde je, tam být nemá.
-Přímá řeč je otřesná, uvozovky tam skoro nejsou!
-Věty mají prapodivný slovosled. "...proto se musím hned po výsadku musím vzdálit..." Dafuq?
-Nelogické věci. Proč by někdo sakra skákal na granát?
Zkus si přečíst pár povídek tady, (doporučuju Niv Ceuelasu) abys věděl jak to má vypadat.

A teď poznámka pro čtenáře: koukám, že někdo dal povídce 7. Sedm! Nechci vám mluvit do toho, jak máte hodnotit, ale 7 je už hodně a dávat to... tomuhle -nechci se tě nějak dotknout, PepoDepo- mi přijde prostě nepřiměřené.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Sabaqeen
25-26
2. Únor 2013 - 15:03
Na ten granát skočil, aby zachránil ostatní. Tahle metoda se používá ve válečných filmech (třeba v Napoli) a jo, je to trochu utopie, ve skutečnosti by to asi neudělal, ale budiž. Jinak s tím, že sedmička je trochu vysoké hodnocení souhlasím, dala bych tomu s trochou dobré vůle tak 5 :)

Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
2. Únor 2013 - 15:17
Bude to komentár mimo tému, ale musím sa vyjadriť. Tá "metóda" sa nevyužíva len vo filmoch. Sú záznamy, že skutočne takíto ľudia (vojaci) boli - prvá, druhá svetová, vojna vo Vietname... tých príbehov sú stovky. Naposledy si pamätám príbeh amerického vojaka, ktorý bol so svojou jednotkou prehľadávať jaskyne (Afganistan), keď do miestnosti hodili granát. Vojak údajne ako jediný zachoval chladnú hlavu a vybral si možnosť zachrániť svojich priateľov, namiesto záchrany vlastného života. Neviem ako to v skutočnosti vyzerá a dúfam, že to ani nikdy nezistím. Ale je potrebné vedieť, že na tomto svete existujú ľudia, ktorí bojujú a zomierajú za iných. Neodôvodňujem intervenciu USA, ani nijako nepodporujem ich zahraničnú politiku! Hovorím len, že sa jedná o skutočný stav, niečo také skutočne existuje... a pochybujem, že niekto z nás si to dokáže v plnej miere predstaviť.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Sabaqeen
25-26
2. Únor 2013 - 15:43
Ano samozřejmě, že jsou takoví lidé. Jen říkám, že opravdu málokdo by byl toho schopný, vrhnout se proti výbuchu a učinit to rozhodnutí ve zlomku vteřiny. Ti, kdo byli schopni to udělat, jsou hrdinové a já chtěla Halta jen upozornit, že to není jen nelogické chování, ale sebeobětování pro druhé.

Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Halt01
2. Únor 2013 - 16:08
No... Já si spíš myslel, že je to zbytečné. Že granát akorát rozcupuje jeho tělo a výbuch to nijak nezmírní.
Asi jsem se mýlil.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
2. Únor 2013 - 16:14
Už jen díky brnění, který maj kloni by to výbuch asi tak nějak zklidnilo, střepiny aby asi neudělaly nepořádek a tak... i když nevim, jak to je ve Star Wars...

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Daedalos
23-24
2. Únor 2013 - 20:39
Právě naopak dnes sou asi nejpoůživanější tříštivé granáty proto ty co chtějí zachrnit přátele na ně lehaji ty střepi se potom nerozlehnou v místosti místo toho jich je nejvíc vtom co je rozprsklej po stěnách

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
2. Únor 2013 - 14:41
Atentát (Příprava). To je názov poviedky, ktorá sa nachádza na tomto portáli a ktorá má s tvojou veľmi veľa spoločné. Bude najlepšie, keď si prečítaš komentáre. Je tam veľa rád a spôsobov ako vylepšiť tvoje poviedky. Povedal by som, že aj chyby sú podobné, aspoň dúfam, že autor je iný :D

Tak ako vyššie uvedenú poviedku, tak ani túto nebudem hodnotiť. Dúfam, že ti tie rady pomôžu a že sa už čoskoro budeme môcť tešiť na nové a kvalitné poviedky.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
2. Únor 2013 - 20:07
Nikdy nejsem moc upřímný a radši nebudu ani teď... tady je pár rad pro příště:
1 Dávej ,,uvozovky" jiným způsobem (vážně udělej i v uvozovkách pořádek protože tohle fakt nejde:, , blabla ´ ´ blabla).
2 Trošku se rozepiš ( to je snad hit psát povídky o 10 řádcích?).
3 Pravopis, protože fakt jako sorry ale co jsi měl z ČJ? (myslím to vážně jelikož ,,mýho" mě položilo).

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
7. Únor 2013 - 10:59
Promiň mi mou otevřenost, ale i když to byla tvá první povídka, tak byla dá se říct o ničem. Příběh krátký, nedokončený a o gramatických chybách ani nemluvím. Proto je lepší si příběh nejdříve pořádně promyslet a napsat si to ve Wordu. Poté si to třeba párkrát přečíst a upravit, co se ti zdá špatné. Jinak doufám, že si naše rady vezmeš k srdci a tvá další povídka nebude s prominutím takový průser.

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
8. Únor 2013 - 19:46
Milý příteli, přečetl sis to po sobě vůbec?
Ačkoli je povídka krátká, je mimořádně nepřehledná - můžou za to gramatické chyby, špatná interpunkce, uvozovky nejsou na správném místě a často i chybí. Myslím, že by stačilo tenhle text pouze zkopírovat do Wordu, podle něj ho opravit a už by to bylo mnohem lepší. Určitě jsi měl dobrý nápad pro příběh, teď ještě stačí zvládnout stylistickou stránku.
Držím palce! :)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+1
-1