Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Minion Kolar - příběh ze Staré Republiky - PROLOG

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
19. Srpen 2013 - 13:34
Máš tam celkem fajn popisy, ale doporučuju si to po sobě párkrát přečíst - je tam spousta přklepů, vlastně ani nevim, jak se má jmenovat hlavní postava - Minion, Miniom, nebo Minium? :D

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
25. Srpen 2013 - 16:38
Prosim o více komentářů.

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
-3
-1
Obrázek uživatele Hondo-věčně opilý pirát
23-24
25. Srpen 2013 - 17:55
ehm... dobré


Stačí?

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
25. Srpen 2013 - 18:27
Joudo, nevím, co říct. Nebylo to špatné, to zas ne, ale... A to je to... Těch ale je tam několik. Opisy máš dobré, za co máš u mě velké plus. Hlavní postavu jsi měl skoro pokaždé pojmenovanou jinak, ale to už tady bylo řečeno. Opět mi to připadalo krátké. Snaž se své povídky držet okolo délky cca 1500 slov. Piš si to ve Wordu, kde to máš ukázané (samozřejmě to je pouze můj názor a standart, kterého se držím) a navíc ti opraví chyby, kterých se mi zdálo více než kupříkladu v povídkách o Orgus Dinovi. Přesto tě obdivuji, že píšeš povídky z období Staré Republiky a držím ti palce do dalšího psaní. Další díl si určitě přečtu, protože podle mě potenciál máš... Jenom se musíš více snažit, číst si to po sobě a třeba tu povídku psát i déle. 5/10

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
25. Srpen 2013 - 18:30
Díky Gregore. Jako jediný jsi vyslyšel mou prosbu o komentář. A jak sis všiml, je to PROLOG. Já neříkám, že to tak musí být, ale prolog by měl být krátký a nalákat lidi k povídce. Jinak díky za názor.

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
-2
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
25. Srpen 2013 - 18:30
No, ve svém hodnocení bych akorát opakoval hodnocení ostatních, takže to shrnu... Několik pravopisných chyb, hlavně mě znepokojuje chyba ve jméně postavy, jelikož opravdu pak není zřejmě jak se jmenuje... některé věty působí kostrbatě. Avšak příběh nabízí možnost zajímavého pokračovaní... :)

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
25. Srpen 2013 - 18:32
ANO, omlouvám se za problém s jménem. Jmenuje se Minion. Psal jsem to před odjezdem na chatu, tak jsem si příliš nedával pozor, ale už jsem odeslal pokračování a chystám další.

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
25. Srpen 2013 - 18:36
Joudo joudo joudo...Proč se mi pořád zdá že upřednostnůješ kvantitu před kvalitou? V klidu si někde sedni a všechno si promysli hlavně dialogy, dobré dialogy jsou základ každého kvalitního příběhu.

Na hodně místech ti tam chybí čárky.

Dále trochu nechápu logiku. Každý kdo se do řádu připojil. Se stával padawanem až když složil nějaké zkoužky či co.
Dále Nechápu větu: ,,Nyní půjdeme k Chrámu, kde mi předvedete své schopnosti ovládání meče." Nemělo by se nejdřív udělat nějaké papírování,představení chrámu atd. Rozhodně by je hned neposlali na cvičení se světelným mečem.
EDIT: Dal bych 5 hvězd.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+3
-1