Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Stíny minulosti, část osmá

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Halt01
4. Červenec 2013 - 21:33
Chtěl bych jen poprosit někoho z admin teamu, jestli by nemohl ve větě "Nechtěl jsem tě tam nechat. Šel jsem do pro pomoc!" (zhruba prostředek povídky) smazat to do .
Děkuji.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
5. Červenec 2013 - 20:00
Halte, jako všechny tvé povídky... je to pěkné. Velmi se mi to líbilo. :)

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Halt01
5. Červenec 2013 - 23:50
Jsem poctěn. Děkuji.
EDIT: Budu vděčný za jakékoli další připomínky, rady, či cokoli jiného (postačí i takovýto krátký textík, co napsala Asajj, jen abych věděl, jestli ty moje výplody vůbec někdo čte).

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
7. Červenec 2013 - 13:18
Moc povedená povídka, mám se od tebe moc učit :)

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
8. Červenec 2013 - 12:55
Celá nová část je povedená, má dobrou koncepci a je zajímavá i po dějové stránce. Ani nevím proč, ale dějová linie s Triviusem se mi líbí víc :) Taky se čím dál víc zlepšuje tvůj styl psaní, který je vybroušený, plný hezkých (a dokonce i neotřepaných) obratů a který bych zařadila do škatulky "vyprávění s nádechem velkoleposti"; barvitě líčí děj i prostředí a čtenář nemá problém si cokoliv představit a vžít se do příběhu. To je velmi důležitý aspekt při psaní povídek a není jednoduché ho do povídky promítnout. A tobě se to podařilo, za což si zasloužíš velkou pochvalu!

Další věc, za kterou je třeba tě pochválit, jsou dialogy - působí tak přirozeně, že jsem měla pocit, jako by postavy ožily a mluvily přímo přede mnou. Napsat dobrý dialog taky není jednoduché a tyhle byly výborné!
Zbytek hodnocení už víš a já ti jako obvykle přeji hodně zdaru do dalšího psaní :)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Trigatron
34-35
8. Červenec 2013 - 14:35
Další skvělé pokračování série. Dějové linky se proplétají a to slibuje mnoho... doufám, že pilně pracuješ na pokračování - stojí to za to! 10/10

"You may fire, when ready."

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Halt01
9. Červenec 2013 - 22:22
Chvála mě velice těší.
Další díl mám už dokonce napsaný, (z noci na včerejšek jsem nemohl usnout, tak jsem se na to vrhnul) ale přijde mi takový kostrbatý. Taky je tam spousta chyb. V sobotu jedu na 14 dní na tábor, (a tam se mi to dělat nechce a ani by na to nebyl čas) takže to zkusím dodělat a uploadovat než odjedu (nic neslibuju). Jestli to nestihnu, tak až za dva týdny.
EDIT: Devátá část Stínů minulosti je hotová a ve finální podobě. Drobných úprav a důkladné kontroly pravopisu nejen mnou, ale i mými korektory, (ano, občas zneužiju své kamarády jako hledače chyb) se dočká při uploadování. Pokud půjde vše podle plánu, zašlu ji na schválení zítra či pozítří.

+1
+2
-1