Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Návrat

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
18. Říjen 2014 - 23:13
Moc pěkně napsaná povídka, Pěti.

Na začátku se jen opakovalo slovo Ahsoka, ale to se pak opravilo ;) Tyhle "pocitové" povídky vážně umíš. Dobrá povídka nemusí obsahovat boj. Toto je důkaz. Paráda! 10* naprosto zaslouženúch :)
EDIT: *zasloužených

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
19. Říjen 2014 - 9:06
Přesně, jak řekl Jouda. Jsi jeden z mála lidí zde na webu, který v povídkách umí hrát na city. Je to opravdu příjemná změna, číst si tvé povídky :) Nemám, co bych vytknul. Snad jen na konci jsi měla z nepozornosti: "Postupně se však propadal se..." Jinak to je ale velmi pěkná povídka a po dlouhé době nějaká s Ahsokou :) Dávám ti 10*, moc se těším na tvé další dílo a je jedno, jestli to bude pokračování tohoto nebo něco úplně nového. Pokud budeš pokračovat tímto stylem, bude to stále bomba :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
29. Říjen 2014 - 20:10
Na emocionálnej stránke poviedky si si dala dosť záležať. Dokázala si v čitateľovi (teda aspoň vo mne) vyvolať pocity smútku, čo bol pravdepodobne aj tvoj zámer. Je veľké plus, keď dokážeš takto zahrať na city. Je to silný nástroj pri písaní poviedok/románov. Čitateľ sa potom vie s príbehom a s postavami oveľa lepšie zžiť. V budúcnosti si však daj pozor, aby si pri opisovaní emócií resp. pri „brnkaní na city“ neskĺzla k stereotypu a nepoužívala stále rovnaké/podobné frázy.

Mňa osobne až tak veľmi nezaujal príbeh, pretože prechod Anakina Skywalkera na temnú stranu považujem v „poviedkarení“ už za určité klišé (tento môj pocit je čiastočne spôsobený tým, že sám som o tom už niekoľko poviedok napísal). Takéto typy poviedok sa potom stále točia okolo toho istého.

Celkový dojem: 85%

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
15. Listopad 2014 - 13:36
Je to povedená povídka, emocionální a dobře napsaná. Dokonale jsi v ní popsala Ahsočiny pocity a to, že trochu chyběl děj, bych určitě odpustil, protože to zřejmě nebyl účel téhle povídky. Jediné, co jsem v ní trochu postrádal byly nějaké nové myšlenky. Vždyť to, že Anakin přejde na Temnou Stranu a proč Ahsoka odešla z Řádu už všichni víme a myslím, že i jejich myšlenkové pochody se daly dobře pochopit z filmů a Clone Wars. Vlastně jsi jenom svými slovy převyprávěla canon. Osobně bych do povídky přidal několik vymyšlených nebo ne úplně zřetelně odvoditelných informací o tom, co přesně se chystá Ahsoka dál dělat, jestli je s někým v kontaktu, nebo co si myslí o Anakinovi po jeho zradě (omlouvám se, jestli mi to v povídce uniklo).
Jinak byly její známé pocity popsány opravdu výborně a hodnotil jsem 9*

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
5. Červenec 2015 - 11:50
Naprosto souhlasím a hodnotil jsem stejně. Je to dost profláklý téma, ale moc pěkně napsaný. Technicky uplně jinde než Rozkaz 66.

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
0
-1