Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Hrozba - audio verze

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele klara1
24-25
28. Prosinec 2012 - 19:22
Skvělý!!! Už to chce jen zfilmovat a bude z toho trhák.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Halt01
28. Prosinec 2012 - 20:31
Co dodat... Ty tvrdíš že psaná Hrozba byla dobrá, jen dobrá... Dle mě byla úžasná... Ale mluvená byla... excelentní.
A ta hudba a zvukové efekty byly skvostné, za to máš velké plus.
Pokud si dobře pamatuji, všem dílům Hrozby jsem dal 4 hvězdy, což se -dle mých výpočtů, které jsou stejně určitě chybné- rovná zdejším osmi... Ale tomuhle dám deset. Jednu za ten nápad, který tu nemá obdoby a jednu za tvůj skvělý hlas, který to všechno posouvá o level výš.
Možná by neškodilo, vzít si na to pár kámošů, a mít tam víc hlasů, ne jen jeden v různých modulacích, působilo by to líp. Ale jak říkám: I tohle je naprosto hustokrutopřísně boží.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
28. Prosinec 2012 - 20:47
Pro většinu lidí to bude úžasné, ale já jsem nikdy mluveným knížkám nikdy nepřišel na chuť - radši jsem si to přečetl. Proto i přes to, že sis s tím dal očividně práci, a výsledek za to stojí, tak ode mě vysoký hodnocení nedostaneš - původně bych to pravděpodobně ani nehodnotil, protože se mi to nechtělo stahovat, ale když to HorLukRos dal na místní ftp, tak jsem nemohl odolat.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
28. Prosinec 2012 - 23:18
Chápu, každý to rád jinak. Toto mi přišlo jednak jako skvělá zábava pro mě, tak dobrá alternativa pro ty, kteří mé dlouhé povídky nechtějí číst - takhle si můžou při poslechu třeba kreslit. Další audio povídku neplánuji, tohle mi zatím stačí, takže nemusíš mít strach!
Díky za názor.
EDIT: Slyšel jsi to celé, nebo ne?

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
28. Prosinec 2012 - 23:34
Díky HorLukRosovi za úpravy - po jeho zásahu je audio snadno přístupné a i po stránce vizuální to vypadá moc hezky při zachování přehlednosti. Díky!

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele chuck21
29. Prosinec 2012 - 14:26
Myslím že je tam moc ohraných hlášek z filmu. (např.: to není měsíc je to vesmírná stanice)
Též zvukové efekty táhnute z filmu.
Ale máš pěkné dialogy a simulaci klonových helem.
8 z 10 mohlo být lepší...

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is Force.

+1
-3
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
29. Prosinec 2012 - 14:41
K hláškám z filmu: souhlasím s tebou, jde o "odkazy"... ehm... alespoň za to jsem se schovával, když jsem to psal. Měl jsem období, kdy jsem si užíval každý flashback. Navíc nejde o nijak originální příběh - v tomto konkrétním případě šlo jen o "hraní si se zvukem".
Ke zvukovým efektům, potažmo hudbě: v tomto bodě nevím, na co si stěžuješ (stěžuješ-li si). Nevím, jaké jiné bych měl použít...? Zvuky, stejně jako williamsova hudba (potažmo harlinova - v případě soundtracku ke hře Republic Commando), jsou ve Star Wars zcela jedinečné a nevím tedy, proč bych měl shánět, resp. tvořit, jiné (nové).
Stahoval jsem je přímo z oficiální stránky, nevím jak lépe to udělat: odkaz »
Jsem ale rád, že sis mou práci poslechl ("To není měsíc..." je až v druhé části, z čehož usuzuji, že jsi tak učinil - pokud jsi jen šikovně neproklikával) a díky i za hodnocení: výborné není vůbec špatné!

JAMU

+1
+4
-1
Obrázek uživatele valada06
27-28
29. Prosinec 2012 - 17:06
Poslechl jsem si to celé a přišlo mi to opravdu originální, svěží. Občas by se něco takového objevovat mohlo. :-)

„Když od síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se.“

- Yoda

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
29. Prosinec 2012 - 18:36
Velice povedené... Určitě s tebou budu počítat do projektu "fanda" .... Fakt dobrý ... Po pravdě jsem se bál co uslyším, ale nakonec máš vzcelku profesionální projev a nerad to přiznávám, jelikož to vyzní trošku divně, ale tvůj hlas není monotolní a pěkně se poslouchá...

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
29. Prosinec 2012 - 22:04
Díky!

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
31. Prosinec 2012 - 11:42
ode mne 10/10 :-D
fakt super povídka

Fight for the win!!!

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
31. Prosinec 2012 - 13:01
Díky vám všem za komentáře! Pokud se vám tenhle projekt líbí, jsem moc rád, protože jsem si s ním dal skutečně práci - na první pohled se to možná nezdá, ale není snadné načíst povídku delší než hodinu, najít ty správné zvuky a hlavně hudbu, hudbu takovou, která vystihuje danou situaci a nepůsobí jak pěst na oko a následně to celé sestříhat dohromady. Eh... potencionální obhajoba před těmi, kteří by tvrdili, že to mohlo být lepší a že čekali něco víc (jakože to lepší být určitě mohlo, ovšem nemyslím si, že za daných "bytových" podmínek to dopadlo špatně - schválně, jak byste se s tím poprali sami).
Dostáváme se ale k bodu, proč jsem tuto povídku dělal: mám strašně rád, tyto - z mého pohledu - kreativní věci, a proto doufám, že tato práce inspiruje další. A že vbrzku někdo další vytvoří něco podobného! Jo, to je ono... těším se na další audio povídku!

JAMU

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
7. Leden 2013 - 20:11
Tak! Konečně jsem se dostala k tomu, abych si to poslechla... :) A musím ti složit poklonu, protože bych ani nevěřila, že lze něco takového stvořit v pokojíčku na koleni. A taky bych řekla, že ti to zabralo spousty a spousty hodin práce. A na to, že se jedná o amatérskou práci a její možnosti a dispozice ke vzniku byly jistě omezené, výsledek je perfektní.
Tuhle tvou povídku jsem nečetla, takže audio nahrávka pro mě byla novinkou se vším všudy. Příběh se mi moc líbil; má spád, zajímavou zápletku, není nudný, k tomu tvůj přirozený vypravěčský um... a taky jsem se nasmála! :)
Hudba byla použita výborně! Nikdy nerušila ani na sebe nestrhávala přespřílišnou pozornost, vždycky příjemně dokreslovala danou situaci. A to že si na výběr hudby potrpím! Tudíž mi nezbývá než smeknout před očividným uměním s citem zacházet s hudebním odkazem Johna Williamse.
Další věcí je samotné vyprávění. Tvůj hlas se příjemně poslouchá, rozuměla jsem každému slovu. Také musím pochválit tvůj přednes - mluvíš s energií, která okamžitě posluchače upoutá a nedovolí mu, aby se byť jen na chvilku nudil; nikde nedochází ke stereotypům a celá nahrávka tak má neuvěřitelný náboj. Což je u takových věcí třeba.

Ještě jednou tedy velmi chválím dobře odvedenou práci, je vidět, že sis na tom dal záležet, a opravdu... kloubouk dolů! Jak před originálním nápadem, tak před jeho uskutečněním, které vyžadovalo spoutu práce, energie a času (a jistě i určitou dávku odvahy), a jak už jsem psala - výsledek je perfektní! ;)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
10. Leden 2013 - 23:11
Díky, jsem rád, že sis Audiohrozbu poslechla :)

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Noriston
26-27
20. Leden 2013 - 14:09
Řeknu ti, že je to perfektní. Opravdu zajímavý příběh a vhodný hlas na tohle. Mám dotaz tohle se opravdu stalo? Jako když přejdeme do jejich galaxie. Jenom kdyby nebylo jich, tak mohla celá válka dopadnout jinak.

Nechť vás provází síla.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
20. Leden 2013 - 17:41
Díky!
Samozřejmě, že se to stalo, ale... no, řeknu to asi tak, že v oficiálních pramenech o téhle akci nenajdeš ani čárku. Zatím!

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele Obi-Ben
24-25
22. Leden 2013 - 20:59
Skvělé. Doufám, že budou další části :).

Amatéři staví archu. Profesionálové staví Titanic.

+1
0
-1