Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Sith empire

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
18. Prosinec 2012 - 13:06
Je to pěkné, ale sithy, ne sithi a navíc v té době destruktory neexistovaly.

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+2
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
19. Prosinec 2012 - 15:18
Skvěle, konečně nějaký příběh z mé oblíbené Staré republiky.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Katulinka
24-25
19. Prosinec 2012 - 15:31
Hezká povídka, z tohoto období jich tu moc není.
Našla jsem pár pravopisných chyb (armády se střetli, sithi místo sithy, Alderaan máš s jedním a...).
U naší češtinářky by ti tohle asi neprošlo, ale u mě máš za jedna :).

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Halt01
19. Prosinec 2012 - 22:14
Já ti nějak nevím...
Sith Empire... Nemám moc rád anglické názvy pro české povídky, vždyť je to starwars.CZ...
Co mi na tom nejvíc vadí je krátkost. To je dneska nějaký módní trend, psát povídky o patnácti řádcích či co?
"Tento příběh je o Jediovi, který se jmenoval Deorteeck Hoiden." Ne, příběh by to byl, kdybys řekl odkuď ten Jedi pochází, co vůbec dělá na místě kde je (ani si vlastně neřekl co je to za místo), trochu z jeho životního příběhu atd. Ne napsat oněch patnáct řádků o jeho poslední půlhodině života.
"Obě armády se střetli na planině" (pravopisná chyba). Armády? Já napočítal sedm republikových vojáků, což bych nepovažoval za armádu. Měl si tedy napsat, že jich bylo víc.
Ale opět se vrátím k primárnímu problému: krátkost. Bylo by to úžasné, kdyby si to rozepsal, třeba i na více dílů. A nemyslím na způsob tvé minulé ságy o bezmála patnácti dílech, která by se ale vešla do tří, nebo do čtyř povídek běžné délky.
Yelly-man a Evelynne Storm, nejlepší povídkář a povídkářka tady, na tom se shodnem. Myslíš že by oni byli tam kde jsou, kdyby psali povídky o patnácti až dvaceti řádcích? Silně pochybuji.
Myslím, že tohle byl dobrý nápad, i ta sága o Hottopewu, KDYBYS TO ALE ROZEPSAL, byly by to i dobré povídky.
Čtyři hvězdy, promiň. Zkus se nad tím zamyslet, já to neříkám proto, abych tě urazil, nebo naštval. Já to říkám, abych ti pomohl.
Popřemýšlej o tom...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
20. Prosinec 2012 - 15:42
skoro ve všem máš pravdu
těch vojáků ale z těch výsadkových člunů vyběhlo víc, než sedm ;-)

Fight for the win!!!

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
22. Prosinec 2012 - 13:00
Jj, ve většině věcech s tebou musím souhlasit (ne že by se mi nechělo). Ale chybami se přece učíme :-). A vážně v příštím díle by jsi to mohl více rozepsat. 5/10 (průměr)

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
29. Prosinec 2012 - 0:02
No, já ti nějak nevím, s tím názvem bych to až tak zle neviděl, sám si uvedl příklad: je to starwars.cz. Ale je pravda, že název hvezdnevalky.cz by se moc nelíbil. Armáda o sedmi vojácích? Vím, že to tak autor nemyslel, ale nedávno jsem dočetl knihu Waterloo, kde byly docela důkladně rozebrány rozdíly, mezi jednotlivými armádami: na stejný počet jednotek měli různá pojmenování: jedna strana měla pluky a ta druhá regimenty(Uvedeno jako příklad), navíc je to Star Wars, což je úplně jiný svět, takže v tomto ohledu je to docela jedno. (A za tohle poslední prohlášení budu hodně nenáviděn) "Yelly-man a Evelynne Storm, nejlepší povídkář a povídkářka tady" Já ti tak nějak nevím, sice já mám o tom co mluvit(na rovinu, moje povídky jsou hrozné), ale psát, i když s tím souhlasím, kdo je tu nejlepší povídkář... každý člověk má jiný vkus, řekl bych, že dost lidí tu píše jen tak, pro zábavu a psát, kdo je v tom nejlepší mi příjde trochu příliš. Je to jen můj názor.
EDIT: Já když hodnotím povídku, tak se vždycky nejdříve podívám na věk autora a když si vzpomenu na svou bývalou třídu, když byli ve stejném věku, musím být trochu shovívavější, jelikož ti by nebyli schopni něco takového napsat. Takže já to hodnotím podle tří základních parametrů: Věk, chyby, příběh, přičemž chyby mají na hodnocení nejmenší podíl.
EDIT: No, jak vidím, tak si to asi nepřečteš...

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
0
-1
Obrázek uživatele Halt01
29. Prosinec 2012 - 0:10
Pokud myslíš tvůj komentář, tak ten sem si přečetl. Ale holt nezareagoval...

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
29. Prosinec 2012 - 0:28
No je sice milé, že bereš v úvahu věk autora, ale hodnocení slouží především jako orientační hodnota pro uživatele, kteří si chtějí přečíst na webu nějakou kvalitní povídku, a vychází čistě ze seřazení dle oblíbenosti. Potom je trochu nesmysl dávat někomu třeba 9 hvězd jen proto, že mu je 11 a na svůj věk tedy napsal něco vysoce nadprůměrného, a někomu jinému, který napsal povídku na profesionální úrovni, s úžasným příběhem a bez jediné gramatické či stylistické chyby dát hvězd třeba 7, jelikož je mu 30 a je to vystudovaný žurnalista. Hodnocení by mělo být objektivní, není to čtvereček čokolády za snahu, je to míra určující, jak je povídka kvalitní vzhledem k jiným povídkám. To si bohužel spousta uživatelů neuvědomuje a dává 9-10 hvězd naprosto všemu (nejen u povídek, ale třeba i epizod TCW). Takové hodnocení pak ani nemá smysl.

Ale samozřejmě to záleží na tobě, styl hodnocení je věc každého uživatele. Má to ovšem rub a líc - pakliže jsi "hodný" na mladší uživatele, pak jsi "zlý" na ty starší :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Aelsorm
27-28
22. Prosinec 2012 - 11:15
Asi bych nepsal "píše se rok ??? BBY" je to divné, většinou u věty "píše se rok" očekáváme rok tak jak ho oni v tu dobu počítali, proto je ta věta v přítomném čase... a myslím, že oni nepredikovali bitvu o Yavin 4000 let dopředu :D

název Sith Empire anglicky bych nevyčítal, taky neříkáme Hvězdné války... -.-

jinak ve všem souhlasím s Haltem
EDIT: nejde o přítomný čas co v tom vadí, sry,
jenom v tu dobu nikdo nepsal "je rok 3629 BBY" :D

Míra urážek poukazuje na míru inteligence

+1
0
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
22. Prosinec 2012 - 15:56
Dobrá povídka. Ale 10bodů jsem nedala jenom 9. Mohlo to být delší. Ale jinak byla hodně dobrá. Z toho období není moc povídek.

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
0
-1
Obrázek uživatele Obi-van Kenobi
22. Prosinec 2012 - 17:29
kratke

+1
0
-1