Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Život lovce na straně republiky-část třetí

Reklama
Autor: Coudy
Přidáno:24. Listopad 2012 - 13:09
Přihlásit se k odběru

Velitelská loď droidů.
Hluk Droidů se blížil. Já, Anakin a pět klonů jsme se připravili.Zbraně jsme na poslední chvíli stačili zamířit ke dveřím,tedy jenom já a ti klony. Generál Skywalker se skryl u dveří, odkud byl slyšet hluk droidů.Dveře se otevřely a do hangáru vešlo šest Super battle droidů a za nimi droideky.Schovali jsme se za jeden stíhač abycho tam nebyli jako chodící terče. Stříleli jsme co to šlo.Všiml jsem si, že generál Skywalker zničil jednu droideku, druhá si ho ještě nevšimla, protože byla zaneprázdněná tím, jak po nás střílela. Za chvíli už bylo i po té druhé, to už jsem ale já měl zničený čtyry droidy, zbytek zničili ostatní. ,,Pane,budeme muset na můstek a přivolat pomoc." ozval se jeden klon. ,,Má pravdu generále." řekl další a já jsem namítl: ,, Generále, jak si představujete cestu až na můstek. Nejsme přece nesmrtelní, tak jak se dostaneme až nahoru na můstek lodi kde je víc droidů než klonů?" ,, Dobrá otázka Trefohnede. Už jsem se jednou na tuhle loď dostal při záchraně jedné senátorky. Stačí když dokážeme odvést pozornost droidů tak, aby si nevšimli že někdo odeslal na republikové sekvenci S.O.S."

Jdeme na to. ,, Artoo, půjdeš s náma. Budeš poslouchat Trefohneda." ,,Píííp Píííp píííp hoooo. " ,, Tak pojď mladej." řekl jsem ,, Pojedeš za náma, aby tě někdo netrefil.Klony,já půjdu první a vy mě budete krýt." ,, Pane,ano,Pane!!" Prošel jsem dveřmi a v určené formaci jsme se dostali až k výtahu. To už se k nám zase připojil Jedi, načež jsme se dostali až na můstek. Schovali jsme se za pár krabic, které tam byli položené a sledovali okolí. Většina droidů bylo u počítače. Veprostřed bylo velké křeslo, kde by měl sedět vůdce lodi. Kdo tam však sedí, jsme nevěděli. Tedy,nevěděli do té doby, než se ozval. Rostlo napětí, protože tahle loď vypadala stejně jako loď generála Grievouse. Jak my jsme si oddechli,když jsme zjistili, že generál Grievous zrovna neí na palubě, nýbrž v úplně jiné soustavě. Jak jsme to zjistili? Předtím než došlo k vesmírné bitvě dostali jsme zprávu od generála Kenobiho, že právě s droidím generálem bojuje.Vylezli jsme ze svého úkrytu, postříleli jsme ty droidy, zavolali jsme si pomoc a za chvíli jsme zase byli mezi svýma.

Konec

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
1 hlas
9 hvězd
1 hlas
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
3 hlasy
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
0 hlasů