Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Velice nudný život Tiny Allasa X.: Propad do temnot

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Darth Severus
22. Duben 2014 - 13:18
Tina zůstala sama a všichni ostatní jsou tuhý... Že mě to vůbec nepřekvapuje...

---

Tak... Kapitola celkem dobrá. Gramatiku hodnotit nebudu protože jsem na to naprostý (vy si to domyslíte). Budu hodnotit něco jinýho. Tvá povídka má jednu potíž. Povídek v hlavní roli s Jediem je tu už takový množství, že člověk musí vymyslet něco opravdu originálního aby si tu jeho povídku někdo opravdu zapamatoval. To tý tvý podle mě schází. Není tam nic, co by mi dovolilo třeba říct: "Jó myslíš ty myslíš tu,.. jak tam postavy umíraj jak na běžícím pásu?" - převzato z Hry o trůny. :D

A pokud nemůžeš vymyslet nic originálního, pojmi úplně normální věc nějak netradičně. Příklad: Třeba ve světě Zaklínače jsou na elfy a trpaslíky pořádány pogromy.


Takový problém má hromada lidí. Ale když na tom zkusíš zapracovat,tak to bude jedině dobře. ;-) Jsem zvědavý na další díly.

EDIT: Tvá povídka má totiž jednu potíž.- Opraveno
EDIT: Že člověk musí vymyslet něco originálního -Opraveno

A pokud nemůžeš vymyslet nic ryze originálního. - Opraveno
EDIT: Tak to holt dopadá, když někdo klikne místo na Náhled na Uložit. -_-
EDIT: aby si zrovna tu jeho povídku -opraveno

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+2
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
27. Duben 2014 - 13:21
Aneb vliv Písně ledu a ohně na moderní mládež. :D
Pokusím se, ale nevím nakolik ti to bude vyhovovat. :)

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
27. Duben 2014 - 20:38
Když člověk zabije pár oblíbených postav, tak si ho určitě zapamatují.
Tvá povídka se mi líbila (což není žádná novinka) a těším se na další.

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
22. Duben 2014 - 14:51
Hoj! Sbohem nudo a marnění času - jde se hodnotit! :)

Začnu chybami. Jde spíše o překlepy než o reálné chyby, ale já se tak nudím, že ti je vypíšu. (Číst si je samozřejmě nemusíš.)
1) Aspoň, že světelné meče byl pořád na místě. - Překlep asi vidíš sama - uteklo ti „y”.
2) Zdá se mi, že střídáš časy. Jednu chvíli přemýšlí hrdinka v současnosti a najednou věta v minulosti. Ideální ukázka: Stejně by mě ale zajímalo, kde vlastně jsem. Vypadalo to tu dost opuštěně a zchátrale. Tím líp pro mě, nestojím o nějaké návštěvy pochybného původu. Ale klony bych brala…
3) Skloňování: Byl to starý scvrklý muž, s kostnatýma rukama, povadlou kůží a nespočet vráskami v obličeji. - Já bych dala nespočtem, ale možná je chyba ve mně.
4) Podmět - přísudek. Klasika. Sice jen jednou, ale upozorním: V první chvíli mě napadlo, že to jsou klony, co nás odsud přišli dostat. - Buď ti kloni přišli, nebo ty klony přišly.

Po stylistycké stránce by se šiklo snad jen vynechávat řádky, ale to je nepodstatné. Jinak, jak řekl Sev - originalita.

Jinak je mi tě líto, že ti blbne word a psala si to čtyřikrát, vím, že to není zábavné a naštve to. :)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
22. Duben 2014 - 15:33
Já jako pravopis neumím, ale nemělo by tam správně být:Byl to starý scvrklý muž, s kostnatýma rukama, povadlou kůží a nespočtem vrásek v obličeji? :D

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
22. Duben 2014 - 15:41
Ou ano... předělam jedno slovo a zbytek vynecham, jsem to ale hlava! :D A ještě před s kostnatýma rukama dle mého názoru ta čárka přebývá.

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
27. Duben 2014 - 13:19
Na ty časy jsem upozorňovala už v první kapitole. Z nějakého důvodu tak prostě píšu, střídám přítomný a minulý čas. Vím, že je to chyba, ale je to prostě součást mého stylu psaní.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
26. Duben 2014 - 10:08
Za veľmi veľké plus tejto poviedky považujem to, že ma zaujala hneď na začiatku. Navodila si dojem tajomna, čo sa mi veľmi páčilo. Vlastne hneď po prvých riadkoch som sa sám seba začal pýtať: čo sa to vlastne stalo? Čo sa stalo s klonmi? Kde sa to vlastne prepadli?
A aby som sa dozvedel odpoveď na moje otázky, tak som príbeh so zaujatosťou čítal a čítal a ani som si neuvedomil, keď som prišiel na koniec. Veľmi dobre.

Po pravde táto poviedka sa mi zo všetkých tvojich páčila najviac. Boli tam síce drobné chybičky, ale k tým sa už vyjadrila Pětka.
Teším sa na pokračovanie a dávam 9 hviezd.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+2
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
27. Duben 2014 - 13:22
Děkuji. :)

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
27. Duben 2014 - 20:50
No, klady i chyby ti již vypsali ostatní, a tak to zkrátím. Povídka mě hrozně chytla, a tak jsem byl trochu zklamán, když nastal konec tak brzo :D Každopádně byla až na drobné chybičky dobrá, já dávám 9* a těším se na pokračování :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+2
-1