Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Rozkaz 66 - Cin Drallig

Reklama
Autor: Mistr jouda
Přidáno:16. Červenec 2013 - 0:10
Přihlásit se k odběru

Úvodem chci říct, že je to kratší verze mé povídky. První verze se mi vymazala :(((((((((((((((((
Napište do komentů názor...

„Rozkaz 66! Anakin Skywalker, nynější Darth Vader byl vyslán do Chrámu Jedi, aby zabil všechny Jedie. Ale ne všichni Jediové jsou
mrtví."

„Bene, pojď se rychle schovat." řekl Cin Drallig. „Mistře, musíme zabít Vadera, bez něj budou klony zmateny! A měli bychom také najít Seruu." řekl Bene. „Máš pravdu. Musíme ji najít, a až pak zaútočit na Vadera. Měla by být poblíž archívu." řekl Cin. „Ano, mistře. Archív je tímto směrem, pojďte." řekla Bene a ukázala směr. Cestou do archívu je uviděli klony. „Jediové, támhle! Palte!" Začali pálit. Cin a Bene jentak tak zapnuli své světelné meče. Hbitě odráželi střely klonů. Cin vyskočil ke klonům. „Zastřelte ho!" zakřičel klonový kapitán. Cin je dvěma šikmými pohyby meč zabil. „Mistře, pojďte, archívy jsou tady. Vyrazili, tam už Serra bojovala se skupinou klonů.
Přežila nápor 7 blásterů, díky výcviku mistra Cina Dralliga, nejuznávanějšího šermíře, nyní skoro zničeného řádu Jedi. Serra použila na klony techniku vzpírající se Rancor, a jednou otáčkou svého těla a mečů klony zabila. „Mistře, vy žijete?" řekla Serra a Cina objala. „Ano, jsem. Ale nebudu, dokud nazabijeme vůdce té armády klonů, Vadera! Musíme ho zabít! Za pravou Republiku!" „Viděla jsem Vadera, jak jde do věže Rady Jediů. Mohl bychom to využít, mohli bychom ho překvapit u výtahu. Tam ho zabijeme! „Dobře, jdeme! Běželi, klony zabrané do vraždění Jediů nezpozorováni. „Tak, tady je ten výtah. „Cítím, jak se přibližuje k nám." řekla Bene. „Já také, Bene." řekla Serra. „Buďte ve střehu." poradil Cin. Výtah dorazil k nim, otevřeli se dveře. Tam stál zakuklený Vader.
„Teď zemřeš, zrádče!" zakřičela Serra. Vader vyšel z výtahu a odpověděl: „To vy jste zrádci Impéria, a teď zemřete mou rukou!" Bene a Serra zaútočili. „Nééééé!" zakřičel Cin. Bene zaůtočila první, zeshora. Vader ji probodl v břiše. „Bene!!!!" zakřičel ještě víc na mrtvolu Bene. Serru Vader chytil pomocí síly a začali ji mírně škrtit. „Poklekni přede mnou, nebo zemře. Staň se mým učedníkem a ona nezemře." Cin nemohl v této době nic dělat. Klekl si a upustil své meče. Vader Serru doškrtil a zabil ji. „Néééééééééé!!! zakřičel, přitáhl si pomocí síly své meče.
Začal nelítostná boj. Dvě stejné verze boje proti sobě bojovali. Dva uznávaní Jediové, tedy jeden uznávaná Jedi a Sithský lord. Cin zaútočil zprava, ale Vader to odrazil. „Já věděl, že je v tobě něco zlého, já to vždy vědel. I Mistr Windu to věděl, i Yoda. Ale nikdy jsem netušil, že se z tebe stane SITH!" řekl lítostně Cin. „Zemři, Jedi." Cin zaútočil zestrany, ale druhou stranu těla nechal nekrytou. Toho využil Vader. Bodl ho mečem do ramene. Cin se skácel k zemi a úpěl bolestí. Vader se k němu otočil zády a sledoval, jak zbývající Jediové umírají. „Mohl jsi být mocný, ne se teď plazit po zemi. Kdyby ses ke měl přidal, byl by jsi mocnější. Ale vybral sis cestu zla! Teď zemřeš!" řekl Vader. „Zlý budu vždy Sithové! To si pamatuj, Sithové se vždy jednou zradí, to mi věř. řekl Cin „Teď zemřeš, můj mistře!" Vader vzal meč a probodl ho. Cin už neúpěl bolestí, už nikdy nic neřekne. Nikdy víc. Už cítí ten pocit. Jak splývá se silou.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
2 hlasy
6 hvězd
2 hlasy
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas