Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Stíny minulosti, část devátá

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Trigatron
34-35
10. Červenec 2013 - 23:10
Tak tohle bylo řádně napínavé. Musím opět pochválit dějové linky. Prolínají se a navazují tak, jako by to byl film. A to já rád. :) Žádné chyby jsem nenašel.

"You may fire, when ready."

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
11. Červenec 2013 - 7:07
Halte, zase další úžasná povídka. ;)

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Halt01
11. Červenec 2013 - 12:25
Nechci být paranoidní, ale když zde byly tři hodnocení, měl jsem průměr deset hvězd. Se čtvrtým hodnocením průměr poklesl na osm, z čehož vyplívá, že čtvrtý hodnotící musel dát 2, nebo 3 hvězdy. Beru, je to vaše věc. Ale jen bych byl rád, kdyby tento čtvrtý hodnotící sdělil svůj názor do komentářů a zdůvodnil své hodnocení. Já se nezlobím, každý má právo na názor, ale jen to chci vědět.
Díky.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Trigatron
34-35
11. Červenec 2013 - 12:53
Klídek... také se mi to stalo. I na jiném, čistě literárním serveru. Ten, komu se to nelíbí, Ti nikdy nezdůvodní proč dal nízkou známku. Jako úspěšný autor se smiř s tím, že se vždycky najde nějaký "hater", který si myslí, bůhvíjak není drsný. To nejlepší, co můžeš udělat, je kašlat na něj. Když Ti nevypíchne chyby v objektivním komentáři, tak je to nula, nicka, politováníhodná ztracená existence, osamělá a zatrpklá. :)

"You may fire, when ready."

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
11. Červenec 2013 - 19:52
Ta tvá povídka se nějak začíná stylizovat do hororu říznutého Kriminálkou Miami :D Ale moc se mi líbí tvůj obrazový styl psaní, nenarazila jsem na žádnou gramatickou hrubku a začlenění Luka Skywalkera do příběhu je taky příjemná věc. Akorát se mi to tentokrát zdá nějaké moc krátké...

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
11. Červenec 2013 - 22:07
Tak táto poviedka sa mi zo všetkých tvojich páčila najviac. Síce nevynikala rozsahom, kvalitou si to vynahrádzala.
Zapojenie Luka bol dobrý krok. Vykreslil si ho autenticky, takže s tým nemám žiaden problém. Dej bol napínavý (škoda, že nepokračoval ďalej) a v podstate žiadnu chybu som si nevšimol. Pohral si sa s opismi, pekne si rozpísal prostredie, myšlienky... dobrá robota. Dal som 10 hviezdičiek.

A mimochodom kašli na to, že ti niekto hodnotil poviedku 2 alebo 3 hviezdičkami. Stalo sa to už mnohým z nás. Z komentárov vidíš, že si naozaj odviedol dobrú prácu a ten dotyčný sa buď vôbec nevyzná do umenia písania alebo ti jednoducho len závidí...

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+3
-1