Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Han Solo - přílet na Tatooine

Reklama
Autor: Mistr jouda
Přidáno:10. Červenec 2013 - 21:50
Přihlásit se k odběru

„Tatooine! Domov nejhroších bytostí galaxie, je cíl cesty Hana Sola, zběha Galaktického Impéria a jeho nového společníka, wookieho Chewbacci. Han doufá, že zde najde bezpečný úkryt před Impériem."

„Jsme tu, Žvejku. Tatooine." řekl Han, když se jeho oči bezhnutě dívali na planetu. Žvejk se otočil na Hana a zamručel. „Co tady budeme dělat? No, já nevim, na něco příjdu." řekl Han. Zatím Imperiální transportér přístál v do doku číslo 94. Vešli z lodě a oba stáli u vchodu do doku. Jak zaražení stáli a jen slepě koukali po místním, neobvyklém životě. Pro Žvejka a Hana to vůbec nepřipadá jako jejich domovské planety, Kashyyyk a Corellia. Všude procházeli lidé ruzných ras z celé galaxie. Šli do místní kantýny. Tam hráli čtyři hráli známou skladbu, která oživovala nudný život kantýny. Han a Žvejk si sedli k jednomu stolu. „Něco mě napadlo, jak bychom mohli získat nějaké kredity. Tatooinu vládne jeden Hutt, Jabba Hutt. Mohli bychom mu nabídnout své služby." řekl Han s vážným podledem na Žvejka. Žvejk zamručel a souhlasně kývnul. „Hej, nalejte nám něco!" zakřičel Han na divně se tvářícího barmana. „Tady máte, 10 kreditů!" řekl barman a natáhl ruku k Hanovi. „No, deset kreditů zrovna u sebe nemám, jen pět." řekl Han a podlédl na Žvejka a zeptal se ho: „Žvejku, jistě máš nějaké kredity, dej barmanovi zbylejch pět kreditů. Han a Žvejk společně dali na už nervozní dlaň 10 kreditů a odešel zpátky za pult. „Takže Žvejku, příští zastávka Jabbův palác." Žvejk souhlasně zamručel. Zaposlouchali se do rytmu hudby.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
1 hlas
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas