Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Námezdný Lovec

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
19. Květen 2013 - 19:02
Prosím příště šetřit s hvězdičkami, jakmile jich napíšeš moc, celý text vyjede spolu s nimi z okna, takže jsem je musel upravovat (umazávat), což, aby to vypadalo hezky, jsem musel zkusit několikrát :-|

Btw, proč je v názvu "lovec" s velkým L?
EDIT: Hm, ono to "L" normálně není vidět (všechno je kapitálkami), tak je to jedno :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Trigatron
34-35
19. Květen 2013 - 19:19
Nápad dobrý, akorát na začátek by to možná chtělo zvolnit tempo. Obecně není dobré vychrlit na čtenáře tucet jmen hned v prvním odstavci, obzvlášť pokud je tohle první část z několika. Pozornost čtenáře je dobré udržet si tím, že příběh rozvíjíš postupně, i když je akční. Zkus třeba rozčlenit akční scény nějakým popisem, jako kdyby jsi popisoval film. Představ si, že chceš, aby čtenář viděl každou situaci jako by tam byl...

"You may fire, when ready."

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
19. Květen 2013 - 20:31
No takže... Z poviedky mám dosť zmiešané pocity.
Príbeh bol vskutku fajn - originálny. Pekne si vystihol to, ako nájomní lovci žijú.

Lenže celý čas som mal pocit, ako by si sa niekde ponáhľal. A nielen hociako ponáhľal - mal som pocit, že šprintuješ ako Usain Bolt. Ešte si poriadne ani neopísal jednu situáciu a už si sa púšťal do druhej. Mohol si radšej spomaliť - nejakými opismi, myšlienkovými pochodmi si získať čitateľa. To spôsobilo, že aj rozsahovo bola poviedka príliš krátka na všetok ten obsah, ktorý si do nej napratal.

Podľa môjho názoru, nabudúce by si sa viac mohol povenovať jednotlivým situáciam a viac ich porospisovať. Neponáhľaj sa zbytočne. Tvoju ďalšiu poviedku si rozhodne prečítam. Pri hodnotení som ti udelil 7 hviezdičiek.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
20. Květen 2013 - 16:09
Souhlasím s Matem, že jsi nasadil příliš vysoké tempo vyprávění, což má za následek, že čtenář je neustále vhazován z jednoho prostředí do druhého, je na něj chrleno padesát jmen zároveň a takové čtení je příliš zběsilé než aby se dalo považovat za příjemné a přirozené.
Zpomal a dej si na vyprávění víc záležet, používej popisy prostředí a postav.

"Vidělo to pár Togrut mezi kterými byla Ahsoka a Shaak Ti. „Zapadnout do davu, to mi prostě jde, že Mistryně Ti ?" zeptala se Ahsoka." - líbilo se mi použití tohoto prvku, který působil jako z dobré lehce absurdní komedie; zničeho nic se objeví jediské togrutky a svou přítomnost osvětlí jedinou pronesenou větou, povedené! :)

Doufám, že ti tyto komentáře pomůžou a budou ti inspirací, v psaní určitě pokračuj! :)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Milovník Povídek
28-29
2. Červen 2013 - 12:59
Moc děkuji... Takže mám pokračovat, ale pomaleji, tak jsem to pochopil... díky za hodnocení...dlouho jsem tu nebyl takže jsem docela překvapený za ty komentáře...mám pokračovat ?

Miluji povídky a hodnotím je tak jak mi přijdou (spravedlivě)... Nejsem správce jen mě zaujmuli povídky na bývalém portálu...

+1
+1
-1