Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Ztraceni: 3 Cesta na Ruusan

Reklama
Autor: Noriston
Přidáno:27. Leden 2013 - 19:39
Přihlásit se k odběru

Je tu další kratší díl. Snad bude lepší, než minulý dva :) Je to takový odpočinkový díl.
********
Ztraceni: 3 Cesta na Ruusan

Matt Qrewl kapitán lodi Kyrciq, která je registrována v Republice, dostal zakázku. Jeho úkolem je převézt určitý náklad na Ruusan, kde se válčí hlava nehlava.

V přístavu mu pouze posel dodal informaci, kam to dovézt. Náklad je naložen. Kapitán jde směrem na můstek, zeptat se pilota jestli je vše v pořádku. Po cestě narazí na zbytek posádky, jak sedí v kantýně. Merry Bail ho pozdraví a Jenny Percin pouze přikývne. ,,Tak jak je?“ zeptal se kapitán. ,,Nijak“ odpověděla Merry, která se vůbec nepokoušela zakrýt své obří poprsí. Percin zase jen přikývl. Kapitán konečně došel na můstek, kde se již připravoval pilot Pascal. ,,Nazdárek kápo“ prohodil Pascal a usmál se. Kapitán se zamračil a řekl ,,Již několikrát sem tě napomínal, aby si mi tak neříkal!“. Pascal se znovu usmál a dodal ,,No dobře. Jo a loď je již připravena k odletu. Palivo máme. Náklad máme. A peníze teprve budou.“. Tentokrát se zasmál kapitán a odešel z můstku směrem do své kabiny a ještě než odešel tak dodal ,,Na co ku*va čekáš? Leť!“

Kapitán došel do své ložnice, tam si odložil a nahý vlezl do své postele. Začal odpočívat a čekal. Asi po patnácti minutách přišla Merry. Kapitán se postavil a šel k ní. Začali se líbat, ale při tom ji i zázračně rychle svléknul… Po dvaceti minutách divokého sexu oba odpočívali vedle sebe v posteli. Kapitán se oblékl a odešel směrem můstek. Merry také odešla, ale ta měla jiný cíl, šla za Percinem.

Pascal byl na můstku, při čemž si četl noviny Hytman. Najednou začali blikat přístroje. Ihned změnil cíl své pozornosti a zahleděl se na displeje. Oznamovali mu velký objekt v trajektorii lodi. Rychle zatáhnul pákou a vystoupil z hyperprostoru. Táhla se tam velká tyč z jemu neznámého materiálu. Byla příliš blízko a příliš velká. Nedalo se ji vyhnout, a tak začal brzdit. Nešlo to ubrzdit. Zachytil se a najednou náraz. Loď začala explodovat po menších částech, když se pascal vzchopil po nárazu, tak dovnitř kabiny vtékal ten materiál z té tyče, kterému se podařilo prorazit speciální sklo. Než stihl jakkoliv zareagovat loď se otřásla, a již s otřesem mozku padá na zem, kde omdlívá.
********
Jestli mám zase něco špatně, tak prosím dejte do komentářů. Rád bych se naučil z vlastních chyb. A doufám, že vám to líbilo.
Z pozdravem UboxNar

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
1 hlas
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
2 hlasy
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
1 hlas
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
0 hlasů