Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Domino Squad: Zrod

Reklama
Autor: Wrait
Přidáno:27. Leden 2013 - 17:45
Přihlásit se k odběru

Toto je úvodní část, proto se nezdá být povídka kdovíjak dlouhá. (pozn. autora)


„Pane?“ Kaminoan v zeleně lemovaném rouchu přijal několik filmsových papíru popsaných od shora dolu od vědce klonového centra. Místnost určená k uskladnění strážných letounů KE-8 nebyla zrovna místem, kde by se vědci a klonovači často setkávali.

„Jsme dlouholetí spolupracovníci, Ko Sai. Doufám, že vše chápete.“ Žena očividně nebyla nadšena.

„Orune, jistě že s vámi spolupracuji dobrovolně, ale předseda Su by to měl vědět.“ Orun Wa se zhluboka zahleděl do očí své spolupachatelky.

„Je to tajný projekt. Tyto kopie záznamů to dokazují, není pochyb, že ty klony se vyvíjí naprosto bez potíží, výkony jsou nad potřebnou hranicí a jejich zrychlený růst…“ Zamyslel se s očima v listech.

„Ano, pane. Je to tak…“ Orun Wa se nepatrně usmál a jeho mramorové oči běhaly po řádkách.

„Nastává období, kdy není jejich růst zpomalen o tisíciny, ale o setiny. Za několik měsíců už to bude znatelný rozdíl v hodnotách desetin a na konci desátého roku růstu budou o dva roky mladší než ostatní klony…“ Orun ji zastavil a schoval papír pod roucho.

„Nakonec jejich růst bude plynulý a nezrychlený. Ko Sai, potřebuji už jen jedno. Jejich monitorování. Až se to projeví, okamžitě se s tím vypořádáme a Lama Su se nic nedozví.“

V nastalém tichu bylo slyšet hučení letounů připravených na zásah na bojovém poli a energetických článků.


***


„Vítejte.“

Předsteda Lama Su si užíval hlas dveří do jeho kanceláře. Nikdy se nemusel bát nezvaných hostů. Ani když tak tvrdě přemýšlel jako teď.

„Předsedo, Ko Sai poslala nové informace.“ Předseda seděl za svým stolem. Od začátku klonování jistého Jango Fetta, trávil většinu času ve vědeckých částech města. Málokdy byl k nalezení právě zde.

„Něco nového?“

„Poslala nám předběžnou zprávu o vzorcích chování,“ Taun We odevzdala datakartu, kterou Su okamžitě vložil do dekodéru. Na obrazovce se mu objevilo osm diagramů. „Ještě nevíme jak přesně, ale každý z nich bude velice odlišný i bez intervence instruktorů.“

Ani Taun We, ani Lama Su nebyli povoláním vědci. Proto se ani dále nezabývali diagramy a vzorci na obrazovce.

„Dobře, nechte ten projekt běžet. Chci vidět výsledek…“ Předseda se znovu zamyslel a pohlédl ven z okna.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
3 hlasy
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
3 hlasy
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
3 hlasy
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas