Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Univerzita snů

Reklama
Autor: Lucas-kenobi
Přidáno:28. Prosinec 2012 - 21:43
Přihlásit se k odběru

Tohle je příběh, který jsem si vymyslel ve svém volném čase, není samozřejmě pravdivý. Doufám, že se vám bude líbit :)

Univerzita snů

Představte si místo, kde se můžete věnovat oboru, kterému se chcete věnovat už od dětství. Místo, kde se můžete naučit jak tenhle obor ovládat tak dobře, že se zněj můžete živit. Tak k tomu slouží univerzity, místa, kde se můžete učit všelijakých oborů, které si vyberete. A však nejdřív musíte zvládnout Základní Školu. Poté už můžete jít na Střední Školu, kde už si můžete vybrat do jaké chcete jako např. na hereckou, průmyslovou atd… Poté jdete na Vysokou školu, na které se už můžete danému zájmu věnovat intenzivněji.

V roce 2025, po premiérách sedmého, osmého a devátého dílu veleúspěšné ságy Star Wars , společnost Disney slavila takový úspěch, jako ještě nikdy předtím. Vzhledem k tomu, že slavný tvůrce této ságy George Lucas svoji společnost Lucasfilm prodal za 4 miliardy dolarů právě zmiňovanému Disneyemu, všechen podíl shrábl samozřejmě Disney. Všechny produkty Star Wars šli na dračku: figurky, hrnky, trička atd… Celý svět si opět připomněl úžasné dobrodružství napříč galaxií. Všechny epizody měli rekordní počty ve stahování z internetu, jak ze staré trilogie, tak i z nové trilogie.

A díky tomu se k Jediskému náboženství začalo hlásit čím dál víc lidí. Počet lidí, nakloněných k víře Jediských umění rostla natolik, že tohle náboženství se dostalo k 4. nejvíc užívaných náboženství na světě. Díky nátlaku veřejnosti s příspěvkem jedné miliardy dolarů od Diseyho, byla zřízena v USA Star Wars Univerzita, pravým názvem U.G.L. (Univerzity of George Lucas) v překladu: Univerzita George Lucase. S tím názvem však Disney nesouhlasilo a proto ji nechalo přejmenovat na U.S.W. (Univerzity of Star Wars) v překladu: Univerzita Hvězdných Válek.

Na téhle univerzitě sdudujete historii, jazyky a mnoho dalšího, co se týče Hvězdných Válek. Ovšem, abyste sem mohli chodit, musíte se účastnit každý školní rok 2. měsíčního kurzu na pokročilou Matematiku a Fyziku. Je zde ovšem povinný výborný prospěch na střední škole. Musíte také složit příjicí zkoužky. Pokud jste dobrý fanoušek světa Hvězdných Válek a dostanete se na tuhle školu, budete nejšťastnějším člověkem na zemi. Jsou zde také dostupné ubytovny pro studenty.
Když nastoupíte do školy, čekají vás povinné předměty, jako např. historie, přírodopis, kultura atd… (Vše se samozřejmě týká Hvězdných Válek). Také si ale můžete vybrat nepovinné předměty např. střelba, šerm atd… Také si můžete vybrat učení Jediského náboženství, to znamená, že se naučíte vnímat okolí, aby jste byly tady a teď přítomni a naučíte se používat sílu vesmíru. Jednomu studentovi se pomocí mysli podařilo rozcinkat zvoneček. Školní uniforma je tradiční Jediská róba s Jediským pláštěm. Světelný meč dostanete, až složíte zkoušky z padawana na rytíře Jedi. Světelným mečem myslí do detailu udělanou repliku, kterou když spustíte, tak funguje jako baterka, dle barvy, kterou si vyberete. Je tomu tak, proto že čepel Světelného meče je lehčí, než to nejmenší pírko toho nejmenšího ptáčka na světě. Koordinace meče s takhle lehkou čepelí je nanejvýš obtížná, proto se musíte naučit, jak s ním zacházet.
Vceně školného je také týdenní zájezd s celou třídou na Skywalkerův ranč v Kalifornii.
Na univerzitu se někdy dostaví i samotný George Lucas.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
3 hlasy
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
3 hlasy
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas