Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Republikové Kommando Geonossis

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
14. Prosinec 2012 - 22:05
Krátký a navíc mi to připadá, že to je shrnutí děje hry Star Wars: Republic Commando -> nehrál to někdo? Já osobně jsem to nehrál, ale co jsem se dočetl, tak to je velmi podobný (jako tvá povídka), ale potřeboval bych to potvrdit od někoho, kdo to hrál. EDIT: Tak jsem se podíval na YouTube a je to v podstatě začátek té hry -> přidaná vlastní hodnota k povídce je tedy velmi malá

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
14. Prosinec 2012 - 23:32
Ve hře je to trochu jinak, ale to nemá cenu řešit, neboť tahle "povídka" je fakt děs!

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Halt01
14. Prosinec 2012 - 22:23
Takže... Mám k tomu několik výhrad...
Je to hrozně krátké. Určitě by se to dalo rozepsat alespoň na pětinásobek slov, které tam jsou teď...
Několikrát jsem se ztratil, některé věty jsem si musel přečíst dvakrát, nebo i třikrát abych je pochytil. Což ovšem nemusí být nutně tvojí vinou, třeba za to může má ospalost.
Na konci povídky kdy Geonosian vytáhne Veda z lodi si Boss jen pomyslí; ,,Takhle bych umřít nechtěl". Já nevím, ale na jeho místě bych alespoň zařval dlouhé "Neeeeee!" po vzoru Dartha Vadera, nebo vyskočil z lodi a chytil se toho Geonosiana, stáhnul ho k zemi a tam si to s ním vyřídil. To je sice šílený nápad, ale když to udělal Obi-Wan ve Dvojce s létajícím droidem, tak proč ne Boss tady(sice nepoužívá Sílu, ale nějak by se to dalo vymyslet)?
A abych ti do toho jenom nerejpal tak teď co se mi líbilo;
Asi téma povídky. Popis Bitvy o Geonosis tu myslím párkrát byl,(jistý si však nejsem) ale i tak to s tou budovou není úplně špatný nápad. Kdybys to trochu víc(resp. o hodně víc) rozepsal mohlo by to být dobré.
Asi jsem ti teď mírně zkazil náladu, ale jak se říká; "Z kritiky by ses neměl urazit, ale poučit." No, asi se to neříká, ale je to pravda.
Uvidíme, Uvidíme co z toho ještě vyleze, pokud to bude nějak pokračovat(Síla mi napovídá že bude, ale jistý není nikdy nic)...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
14. Prosinec 2012 - 23:45
Je mi líto, Darthe, ale takhle opravdu ne! Omluven bys byl možná v případě, kdy by ti bylo osm, ale co jsem se koukal tvůj profil říká něco jiného...
Upřímně, krátkost povídky je asi jediná věc, která se ti povedla. Jinak je to běs a krut!
Halt psal, že musel věty číst několikrát po sobě, aby pochytil význam a přičetl to své únavě... já jsem taky celkem grogy, ale poznám, když věta zní jako by ji vyplivl porouchaný kávovar! Špatné skloňování ( "Bylo mu líto jeho bratrům..."), absence interpunkce a tak dále.
To, na čem jsi mohl získat plusové body, je příběh - chápu, že psát zcela podle norem nejde každému. Ale tohle je absolutně O NIČEM! A nejen to, ani nejde o tvůj vlastní děj!
Věřím, že pozitivní motivace je důležitá, svůj komentář proto zakončím na lehčí notu: být tebou, na tenhle paskvil ( promiň, jiné označení mi nepřijde vhodné) se vykašlu a začnu znovu. S vlastním příběhem. Ale předtím bych doporučoval přečíst pár knížek, abys zjistil, jak to má vlastně vypadat.
Máš-li chuť psát, tak piš! A v tvém případě bez přestání, protože když budeš pilný, možná se z tebe stane skvělý povídkář! Ale zatím tě pochválit nemůžu...
Každopádně hodně štěstí do budoucna!

JAMU

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
15. Prosinec 2012 - 10:27
Jo, jasně, promiň, tohle jsem zpackal

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
29. Prosinec 2012 - 20:40
bohužel, musím přiznat, že tohle dobré opravdu není... je tam plno gramatických chyb, věty jsou místy nesrozumitelné, chybí interpunkce a špatně se to čte. Když jsem viděla, jak moc je povídka krátká, docela mě to mrzelo, ale až jsem se do ní začetla, byla jsem ráda, že není delší.
Rozhodně bych ale nad psaním nezlomila hůl; i když je tahle povídka nepovedená, určitě ti něco přinesla a něco tě naučila, a pokud budeš chtít v psaní pokračovat a dál se učit a rozvíjet svoje spisovatelské schopnosti, můžeš jednou psát perfektní povídky! Stačí jen chtít a bojovat ;)
Držím palce ;)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Lux Bonteri
25-26
6. Leden 2013 - 6:24
Promiň mi tu upřímnost, ale ta povídka stála opravdu za h...o! Děj naprosto o ničem, nedokončený a navíc okopírovaný. Kdybych já napsal něco takového, tak bych to tu raději ani nezveřejňoval, anebo bych to alespoň dokončil, ale toto...
EDIT: Abych nezpomněl, nikdo není neomylný, ale tolik prvopisných chyb v tak krátkém článku. Když už budeš příště psát (a doufám, že něco lepšího), piš si to nejdříve třeba ve Wordu, kde ti to ukáže chyby.

"Tam kde je vůle, je i cesta."

+1
0
-1