Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Darth Tyranus : Zrození

Reklama
Autor: Abdilon
Přidáno:18. Říjen 2014 - 23:00
Přihlásit se k odběru

Tak vítám vás u mé první povídky , budu rád za každé hodnocení a komentář předem děkuji

                                                 kdysi dávno v předaleké galaxii.....
                 Po smrti Darth Maula se temný lord rozhodl najít si nového učedníka ,ale jelikož neměl čas
                 cvičit nového učedníka.Tak hledal někoho kdo poznal jací jsou Jediové doopravdy.
                 Sidious slyšel o Jediovi který odešel z řádu a patřil k nejlepším a tak se najal partu
                 námezdních  lovců, aby vypátrali toho to záhadného Jediho.

''Můj pane myslím že jsme ho našli,,řekl Jango Fett, "myslíte nebo víte ,, odpověděl starý muž s kápi na hlavě.
"víme je na planetě Moraband posílám vám přesné souřadnice,odpověděl trochu zvýšeným tonem v hlasu
" Inu dobrá kredity jsou na smluveném místě , ale varuji vás pokud je to podfuk tak si vás najdu rozumíte !!
Mezitím se Republika bála případného konfliktu jelikož neměla dostatek peněz na to aby mohla nějak výrazně figurovat ve válce.Tak se senátoři shodli na tom že se pokusí jednat s obchodní federací která teď blokovalo Naboo ,protože nesouhlasila se zdaněním obchodních cest .Řád Jedi pátral po tajemném Sithovi který byl zabit  mistrem Obi-Wanem Kenobim na Nabu.
zhruba 10 dnů po rozhovoru Jango Fettem se rozhodl Sidious navštívit toho bývalého Jediho.
Jakmile se blížil k planetě cítil obrovské narušení v síle ,,musí být silný velmi silný" pomyslel si Sidious.
Čím blíže se blížil Sidious k chatrnému příbytku cítil čim dál větší narušení v síle.Jakmile dorazili k domku
jeden s ochranky chtěl rozkopnout dveře ,ale z ničeho nic ho probodl červený světelný meč byl to on tajemný Jedi kterého Sidious hledal hravě si poradil s ochrankou a když chtěl seknout Sidiouse sila ho zastavila.
"co to ,,pronesl tajemný Jedi ,, sem silnější cítím v tobě hněv ,ale nepoužíváš jej " řekl Sidious a odstrčil Jediho meč, "kdo jste co mi chcete ,,řekl Jedi , " nabízím ti druhou šanci stát se nejlepším potom co Jediové neviděli tvou sílu tvůj potenciál přidej se ke mě stan se mým učedníkem a poznej pravou sílu temné strany nabízím ti pomstu všem Jedium,, řekl Sidious. " Proč bych ti měl věřit ,, řekl Jedi a pomalu zasouval svůj červený světelný meč."Protože ti nabízím druhou šanci stát se mocnějším než všichni Jediové. Řekl Sidious a vesele se ušklíbl.
"Dobrá tedy , výborně nyní složíš přísahu,,
Po přísaze se spolu ještě dlouho bavili a Sidious řekl malou část svého plánu nyní již hraběti Dukuovi.
"Dobrá tedy můj nový učedníku nyní ti zadávám tvůj první úkol musíš letět na tyto souřadnice které ti dám tam najdeš další instrukce,, rozumím můj pane řekl Důku,,

Jakmile Důku doletěl na souřadnice ze země vyjel droid Důku neváhal a stáhl z něj informace o úkolu který mu zadal Sidious.Když Důku projížděl  spisy a hledal úkol nakonec jej našel ,ale to co vyděl jím otřásl měl zabít svého dobrého přítele Syfo-Dyase."Ne ne! to nemůžu nejsem takové monstrum to přece nejde ,,nadával Důku. Syfo-Dyas byl jeho dobrý přítel ještě z dob kdy byl Jediem "on on jediný mě nikdy nezradil a teď ho mám zabít ,, Důku vzletěl se svojí lodí a čekal až se objeví lod Syfo-Dyase.Už se blížil Duků zaměřil a váhal nemohl zmáčknout spoušt byl to jeho přítel a ted ho má zabít .Nakonec to rozhodlo něco úplně jiného Důku dával ruku ze spouště ale v tom zavadil o páku která vyrovnávala loď ta se náhle  nahla vpravo a Důku omylem zavadil o tlačítko které vystřelilo raketu přímo  na lod Syfo-Dyase.Za pár vteřin se ozval výbuch lod Syfo-Dyase se řítila k zemi po nárazu se roztříštila do všech stran ,dole čekal tým který naložili těla a odvezli
je na planetu Khaleesh.Důkuovi to bylo líto ,ale nyní musel na kamín kde měl jménem Syfo-Dyase objednat armádu pro Republiku.Jakmile uviděl přistávací plošinu trochu se zaradoval že a spon nebude muset přemýšlet o tom co se stalo.Loď sebou trochu cukla otevřeli se dveře a Důku vystoupil a vešel dovnitř do výtahu kde ho již čekala jedna ze zaměstnanců došel až k Lama Su která věděla že nejde o Syfo-Dyase nýbrž že jde o nového učedníka Darth Sidiouse jelikož s ním byla spřahnuta  tak mlčela po dlouhém jednání kdy vyšel a nasedl do lodě kde chvíli jen tak seděl . Potom letěl za svým novým mistrem cestou přemýšlel o tom
co udělal a snažil se na to zapomenout ,ale nešlo to "sakra,,zanadával si Důku "byla to náhoda ,,opakoval si pořád dokola mezitím již byl v podsvětí na  Coruscantu ,kde se měl setkat se svým mistrem.
"Už tu na tebe čekám můj učedníku slyšel jsem že si úkol splnila a to velmi dobře sem rád že si na tebe můžu spolehnout myslím že budeme dobrá dvojice , řekl tichým hlasem Sidious ,,ano mistře"."odpovědel Důku

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
1 hlas
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
2 hlasy
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
0 hlasů