Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

StarWars: nová armáda

Reklama
Autor: Adam Fiala
Přidáno:28. Září 2014 - 17:10
Přihlásit se k odběru

Republika stále hledá armádu, v soustavě zvané Galaxie smrti, poslali tam několik lodí s vyjednavači a také jednu lod plnou klonů.
A také se podařilo objevit Generála Grievouse a Mistr Yoda se osobně ujal úkolů dostat Generála Grievouse do vězení.

Separatisté slaví svou velkou výhru, zničeni mnoha klonů, ale Generál Grievous se nezúčastnil, nikdo ale neví kde je. Proto Melis Piria poslal droidy aby jej našli. Za chvíli přiletí Grievous na Geonosis a za ním celá letka armády republiky. Všichni droidi byly udiveni že je tam Republiková armáda a tak nebyli vůbec připravení na boj.
Droidi pobrali blastery a začaly střilet na letouny Republiky, až když přistál Mistr Yoda a jeho kloni tak droidi začali prohrávat a tak chvíli bojovali. Zastřelili Generála Grievouse a chtěli zatknout Melise Piria, ale bránil se tak silně že Mistr Yoda mu musel useknout ruku ve které držel světelný meč. Poté jej zatkli a byl naložen na Republikovou fregatu a převezen na Naboo, kde bude souzen za zabití několika Jediu a také za zločiny proti Republice.

Když přiletěli na Naboo , okamžitě byl Melis Pirio uvězněn a dalšího dne odpoledne byl souzen.
Ještě toho večera bylo Naboo napadeno separatisty a Melise Piria odvedli a vydali rozkaz zabít všechny na planetě. |Droidi vyložili tisíce jednotek na povrch planety a všechny povraždili, za pár hodin se stáhli a aby nikdo nepřežil, tak celou noc tu planetu bombardovali.
Když ráno přiletěli Jediové a Senátoři tak našli planetu celou zničenou, a nenašli nikoho živého kdo by jim řekl co se stalo.

Kancléř Palpatine byl rozhněván ze ztráty, ale získal novou planetu, protože v Galaxii smrti je planeta která je obydlená Gangliny. Jsou to vlastně stvoření podobající se člověku ale mají tvrdou kůži, takže vydrží i zásah blasterem. Takže proto ovládli celou Galaxii smrti. Senátor Bail Organa byl vyslán , aby se domluvil s Gangliny na vojenské výpomoci, když dorazil na oběžnou dráhu planety Ganglinu. Tak se domluvili ,že Gangliné dají Republice 90 % své armády, za to že jim dodají lodě na obranu a na dobývání dalších planet. Kancléř Palpatine s tím také souhlasil, tak ted má republika novou armádu. A s této armády se dělají týmy, ve kterém jsou Jedaové,kloni a Ganglini.

Republika hned využila teto silné a málo zranitelné armády, na napadení Utapau a jejich cíl byl jasný, získat Melise Piria.
Separatisté vyhrávali, když Republika dobývala planetu, ale jakmile přistály letouny s Gangliny a Jedii, tak ihned se droidi přestali bavit a
začali pořádně bojovat. Ale Ganglini vyhráli a padlo jich jen osm z cele armády ,co přišla na Utapau. Což byl dost dobrý boj pro Republiku.

Když se to dozvěděl Lord Sidious, tak byl rozhněván na Melise Piria, tak si ho povolal k sobě a dal mu instrukce co má dělat.
Melis Pirio se chystal jít za Velitelem Ganglinů, aby se domluvili na vzpouře.
Když dorazil, Ganglini jej brali jako nepřítele, ale on se vzdal a nalhal jim jak je Republika zkorumpovaná a zla. Velitel to zvážil a domluvili se, že až dá Melis Pirio rozkaz, tak si velitel stáhne všechny Gangliny z Republikové armády.

Ale Mistr Yoda měl vizi ,jak velitel Ganglinu zradí Republiku ,tak poslal Anakina Skywalkera, Mace Windua a Obi-Wana Kenobi aby jej zatkli a přivedli před soud. Jediové rozkaz splnili a přivezli s sebou velitele Ganglinu, ten nestihl dát rozkaz ke stažení Ganglinu od Republiky o kterém však Jediové netuší.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
1 hlas
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
1 hlas
1 hvězda
2 hlasy