Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Velice nudný život Tiny Allasa V.: Zázraky se dějí

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Září 2013 - 21:49
Dlouhou dobu jsem tvé povídky míjel a nečetl, což považuji chybu. Je to velmi čtivé, na rozdíl od jiných povídek překvapivě přirozené a reálné.

Celá povídka se nese v takovém lehkém stylu, kdy se neděje nic důležitého a přitom to čtenáře stále nutí číst dál a hlavně nenudí. Je rozepsáno v podstatě jen několik činností: vstávání, snídání, třetina celé povídky zabírající rozhovor bez většího smyslu (!!) - brát s rezervou, průchod městem. Dá se z těchto věcí složit dobrá povídka? Pro většinu lidí asi nemožné, i kdyby to brali stejně jako ty s humorem, ale tys přidala ještě zvláštní lehkomyslnost, která vytváří pouze malicherné problémy a žádné velké úkoly, které zahrnují záchranu galaxie a zničení poloviny nepřátelské flotily. Výborně zvolený styl!

Tempo povídky se mi zdá celkem vyvážené, takže taky přispívá ke čtivosti - rozhodně bych neřekl, že popisuješ pouze kus dne. Není to ani moc obsáhlé, ani moc urychlené. Což je celkem s podivem, když třetinu textu zabírá rozhovor, který je v podstatě jen o drbech. Jak to děláš, to je mi záhadou...

Pravopis a podobný blbosti řešit nebudu, žádnou velkou chyby (či malé chybky) jsem neviděl... možná čárky v některých větách, ale musel bych to hledat, což mě nebaví a nemám žádný důvod hledat schválně chyby.

Možná mi připadá samolibost a lehkomyslnost hlavních hrdinek trochu nepatřičná, protože patří k Řádu, ale to je jen můj omezený pohled na věc... bez toho by navíc povídka neměla takový nádech... ale i tak, prostě je to k tradiční svázanosti Jediů nezvyklé.

Ačkoliv považuji komentáře, ve kterých se nic nekritizuje - a neposouvají tak autory k lepším zítřkům - za zbytečnost, takovou nesmyslnou věc udělám. Nemám k vytknutí snad nic, i když mám stále takové tušení, že můžeš povídku posunout ještě dále. Už delší dobu jsem nehodnotil tak Úžasně, ale myslím, že to je po právu!

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
2. Září 2013 - 12:04
Díky moc z a obsáhlý komentář. Jsem ráda, že sis udělal čas na přečtení mého díla a ještě radši, že se ti líbilo.
Co se týče toho "...že můžeš povídku posunout ještě dále." k tomu řeknu, že tohle je jenom začátek, takové rozehřívací kolo, všechny důležité události teprve přijdou a doufám, že se budou líbit.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
2. Září 2013 - 13:45
Súhlasím s Viqom - mne sa tiež veľmi páči ten ľahší oddychový štýl, ktorý si zvolila. Poviedka sa naozaj dobre číta, pekne rozpisuješ všedné udalosti, opisy nebrzdia príbeh a všetko sa prijemne dopĺňa.

Prekvapivý zvrat v deji na konci poviedky určite nabudí čitateľov do prečítania si pokračovania. Na ďalší diel sa teda teším a prajem veľa šťastia do ďalšieho písania. Udelil som 9 hviezd.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
2. Září 2013 - 15:57
Děkuji velice. :)

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
3. Září 2013 - 15:43
Já tvé povídky zbožňuji. :)

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
3. Září 2013 - 17:49
To jsem ráda. :)

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
0
-1