Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Poslední věrní CIS V. Konec příběhu.

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
25. Srpen 2013 - 19:56
Je to hodně dobré, ale tak trochu nechápu děj ve kterém se to odehrává :) chvíli si myslím že za Impéria ale pak zjistím že za klonových válek. To mě hodně zmátlo, ale jinak dobré...
70%

Glory to the emperor!

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
25. Srpen 2013 - 19:58
Děj se odehrává těsně po konci války :) Je to rozepsané v předchozích dílech. Jinak děkuji za hodnocení :)

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
26. Srpen 2013 - 13:42
Nejsem si jistý, jestli je úplně šťastné z toho vymačkávat ještě více, ale jak chceš. Můj první dojem byl, že jsem neměl ponětí, kdo kdo je a chvilku mi trvalo, než jsem si vzpomněl - to je způsobeno časovou prodlevou mezi jednotlivými díly (a než jsem si to já přečetl). Kdybych to četl vše naráz, problém by to nebyl, ale takto jsem byl trochu zmatený... ale nevím, jestli to můžu považovat za mínus.

Povídka mi připomínala tragikomedii, v podstatě co se mohlo na lodi porouchat se porouchalo, pobavil mě popis děla, ve kterém vybuchl náboj. Ale pořád jsem se nemohl zbavit dojmu, že povídka je jaksi přebytečná, předtím ses zabýval Vedem a teď si najednou popsal ještě dalšího kapitána. Teoreticky by si mohl takhle pořád do nekonečna. Navíc i konec je podobný jako předchozí povídka - smrt hlavni postavy, relativně hrdinská.

Jako dodatečná povídka je to zbytečné, ale v hodnocení bych tak přísný nebyl. Podle mě 7* je přijatelných.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
26. Srpen 2013 - 13:50
Já vím, že je to přebytečné.. jen jsem prostě dostal nápad, že bych to popsal ještě z trochu jiného pohledu... Ale je pravda, že jsem měl napsat, že se to odehrává současně s předchozím dílem... :)

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
-1
-1