Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Han Solo - Hanův přílet

Reklama
Autor: Mistr jouda
Přidáno:7. Červenec 2013 - 13:15
Přihlásit se k odběru

Imperální Hvězdný Destruktor, Sektor Corelia.
Han Solo, voják impéria byl z křižníku převelen na domovskou planetu wookiů, na Kashyyk. „Kashyyk?! Taková díra? Proč jsem musel být převelen zrovna tuhle planetu." „Hej, TK-22! Běž do transportéru, letíš na Kashyyk! Ta planeta je impériem zotročená. My využijeme těch špinavých chlupatých wookiů." řekl Hanův nadřízený Dantin. „Ano, pane!" řekl v pozoru Han. Sice to nedává najevo, ale je mu těch wookiů líto, nenávidí otroctví. Šel k transporérům. Tam už čekali ostatní vojáci. „Borku, jsi to ty?" zakřičel na stormtrooper bez helmy. „Hane! Taky letíš na Kashyyk? „Jo, letim." „Máme prý ty wookie všechny přesunout na stavebniště imperiálních křižníků. Je mi jich líto." Bork se otočil na ostatní, vzal Hana za rameno a šli dál od společnosti. „Hane, tohle neříkej na věřejnosti. Jo, souhlasím s tebou, ale kdyby to slyšel někdo od našich nadřízených, byl by to pro tebe problém. Popravili by tě." „Asi máš pravdu. Borku." řekl Han.
Zatím k ostatním vojákům přišel komandér, který se nedávno vrátil z Kashyyku a začal křičet: „Póóózor!" Han a Bork přiběhli k ostatním. „Vojáci, byli jste přiřazeni na Kashyyk. Naším úkolem je najít a ztročit všechny wookie. Budou z nich otroci. Až všechny najdeme, převezeme je na planetu Kuat . Jasné?" „Pane, ano pane!" zakřičeli všichni stormtroopeři. Pak nastoupili do transportéru. Tam si sedli na ke stěnám přidělaným žídlím. Han a Bork cítili, že už letí. „Připravte kurz na Kashyyk, připravte se na rychlost světla." řekl pilot. „Hane, myslíš na tu dobu, kdy jsme nebyli vojáci, když jsme byli děti, kdy nebylo impérium, kdy byla republika? Kdy nebyl Císař, kdy byl kancléř? Kdy byli ješte jediové, ne sithové, tahle doba je taková zvláštní, nemyslíš?" řekl tázavě Bork. „Jo, hodně se změnilo. Hodně. Ale co se dá dělat. Nic." řekl Han, budoucí povstalecký hrdina. Ostatní vojáci si čistili zbraň, nebo odpočívali. Han a Bork se přidali k těm odpočívajícím vojákum. Na chvíli usnuli. Avšak jejich spánek přerušil komandér. „Vojáci, jsme na místě. Na Kashyyku jsou už tři prapory vojáku. Připraveni na to, aby zotročili tuto planetu, jste připraveni vy?" „Pane, ano pane!" zakřičeli vojáci. Transportér přistál n a plošině bývalé republikové základny.
Pokračování příště

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
1 hlas
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
2 hlasy
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas