Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Darth Malgus - záhadný objev

Reklama
Autor: Mistr jouda
Přidáno:2. Červenec 2013 - 17:45
Přihlásit se k odběru

Poté, co Malgus zabil svého mistra Vindicana, pochopil, že teď se může stát mocným sithským mistrem. Letěl se svou lodí na planetu Yavin 4, obývanou před 1000 lety Nagem Sadowem. Měl pocit, že zde najde něco, co hlédá... Sebou si vzal svou společnici Vettu. Po krátkém letu loď Fury doletěla k Yavinu 4. Vetta se na Malguse otočila a řekla: Co tady vůbec hledáme? Žádná republiková špína... Pochybuju že tam vůbec NĚKDO žije. Malgus se jen zamračil a se vtekem řekl: To tě nemusí zajímat!! Ty nerozumíš, nerozumíš sithskému umění! Vetta odpoví: No jo, jen dotaz... To bylo na Malguse moc, použil sílu blesků na Vettu. Se smíchem odvětil: Už se na nic neptej a doleť k tomu chrámu... Přistáli. Cítím sílu v bytostech, které obývají tento chrám, řekl Malgus. Vetta radši nic neřekla, po tom co ješte na sobe cítila teplo blesků od Malguse.
Přišli k velké kamenné bráně. Vetta zbrkle pohlédla na bránu a hodila na ni termální detonátor. Než granát doletěl k bráně, Malgus ho rozdrtil pomocí síly. Vetto!!! dělej to co ti řeknu, a to co jsi chtěla udělat, nebyla má vůle. Přemýšlím o tvém nástupci. Vetta se jen otočila zády k Malgusovi. Jen si dělej uraženou, nepotřebuji tě, běž do lodě a čekej na rozkaz: Řekl Malgus. Ano, pane!, řekla Vetta a odešla zpátky do lodě. Malgus ji sledoval až odejde do lodě. Poté co ji již neviděl, obrátil svůj zrak na bránu se sithskými znaky. Nabyl sílu, a jednou ranou ji zničil. Vešel do chrámu. Divil se, že v chodbě byli zapáleny louče. Malgus si sáhl na hlavu a řekl: Cítim narušení síly, a něco, co jsem cítil do smrti svého mistra. Šel dál. Došel do velké místnosti. Na konci této leche osvícné však zahlédl bílou postavu, jako z holokomunikátoru. Šel k ní. Postava se otočila. Malgus pochopil, proč cítil přítomnost svého mistra.

BYL TO ON! Malgus s udivení řekl: Mistře, myslel jsem, že jste mrtvý. Vindican odvětil: Poté co jsí mě zabil, chladnokrevně popravil! Ale nemůžu ti zakazovat sithské umění, sithský řád. Cítím, že jeden mocný Sith vytvoří jakýsi typ sithů, pouze dvou sithů. Někdo s jménem Dessel, však budé znám pod sithským jménem, ale to jméno je však nejasné. Malgus s údívem stále nechápe co tu Vincican dělá a proto se zeptal: Co tu děláte a jak to, že jste přežil? Vindican ale odvětí: Moudrý mistr nevyzradí své nejmocnější tajemství síly. Malgus ale naštavaně řekne: Mistře, snad jsem vám svou oddanost už dávno vyjádřil, i to jak jsem vám po desáte zachránil život! Zachránil jsi mě jen devětkrát, ta akce na Devaronu se nepočíta... Malgus odpoví: Ale neodpověděl jste na mou druhu otázku, co TADY děláte? Vindican s úsměvem odpoví: Věděl jsem že příjdeš, že brzy se zase schledáme. Už se svým mistrem jsem zde byl ješte jako padawan. Mistr Ikoral byl mocný, dokázal mě najít pomocí síly, ale zradil mě, chtěl najít jiného padawana, nádradu za mě! Já ho proto zabil, dokázal vše své přátelé ochránit, ale sebe ne. Ironický konec tohoto mocného Sitha! Ale tak to u Sithů chodí, ty jsi tu ale z jiného důvodu,Ať tě provází pomsta, padawane! A rozplynul se, splynul s temnou stranou. Mistře, neodcházejte, z jakého důvodu!: řekl Malgus. Vindican se ale nevrátil. Nikdy se nevrátí.

Malgus náhle ale zaslechl někoho za sloupem. Použil Sílu a sloup schodil, než dopadl na zem,někdo ho zachytil pomocí Síly, sloup chodil vedle sebe. Byl to malý zabrak. Malgus k němu klekl a řekl: Cítím v tobě velkou sílu, kdo jsi? Malý zabrak řekl: Já, já nevím. Mistr Vindican mě zde objevil ležet v mlze na tomhle oltáři. Ukázal na sithský oltář. Malgus k oltáři přistoupil. Zde je pohřben velmi starý sith Kadran Lagri. Budu ti říkat podle něj. Kadran. Od teď budeš znám jako Darth Kadran: řekl Malgus. Děkuji, můj mistře,řekl Kadran.
Malgus vzal chlapce, ale náhle se objevil jedi Itothro Mekbuda: Dej sem toho zabraka, bude to jedi,žádná sithská špína!
Stane se z něj mocný sith: odpověděl Malgus. Potom začal boj. Ale Malgus je Sith, sithové vždy podvádí, tak použil blesky a usmažil ho k smrti. Malgus mu vzal jeho meč a dal ho Kadranovi. Malgus mu ještě do něj vložil červený krystal. Kadran se usmál a Malgus mu řekl: Tato věc je tvůj život, nikdy ho neztrať! Ano mistře, řekl Kadran

KONEC

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas