Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Velice nudný život Tiny Allasa I.: Úvod

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Trigatron
34-35
1. Červenec 2013 - 13:37
Dlouho jsem váhal, jestli dát 9 nebo 10. Nakonec dávám 9, protože podle úvodu soudím, že máš ještě hodně co říct v dalších dílech... a já bych neměl kam zvyšovat známku. Líbí se mi, že takové ty "vypjaté" momenty, kde by se jiní rozepsali a topili v emocích, Ty srazíš nějakým strohým konstatováním... já sice nemám smysl pro humor, ale tento styl je mi blízký. Jediné, co bych vytknul, je asi občasné nedodržování pravidla přímé řeči, ale nejsem gramatik z povolání. :) Sečteno a podtrženo, jen tak dál!

"You may fire, when ready."

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
1. Červenec 2013 - 14:47
Díky moc, za hodnocení.
Opravdu nejsem ten typ člověka, co se rozepisuje o citech, jsem prostě mrcha co na všechny kašle...Ale ne, jenom se to sem podle mě nehodilo, citů bude ještě hodně. Navíc se taky nepovažuju za někoho kdo má smysl pro humor, jen jsem někdo kdo rád nadává jako dlaždič a tady by to zřejmě nebylo zrovna vhodné, takže tímhle si to vynahrazuju.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
0
-1
Obrázek uživatele Sabaqeen
25-26
1. Červenec 2013 - 13:38
Teda, tahle povídka vypadá fakt dobře. Sice mám takové tušení že vím jak to bude pokračovat (nebo spíše jak to dopadne s "tajemným cizincem") ale vůbec bych nepoznala že je to teprve tvoje prvotina - prostor na zlepšení tu samozřejmě je, ale to vždycky. Sloh máš moc hezký, chyb tam bylo pomálu (občas by se tam hodila jiná slova, ale to je detail) a gramatika byla taky na dobré úrovni - všimla jsem si jenom asi dvou neshod podmětu s přísudkem a občas ti tam přebývaly čárky. Já mívám přesně opačnej problém - obvykle mi jich tam pár chybí :)
Jen mi dovol malou otázku - hodláš tam ten červenej meč nějak rozebírat, nebo tu barvu zdůvodnit? Protože by to asi nebylo od věci, neboť pokud vím červená barva čepele vzniká při syntéze krystalu. Ale nápad je to originální, ono totiž těch nepoužitých použitelných barev moc nezbývá (bůhví proč růžovej meč nikdo nechce) Tak či tak, těším se na další kapitolu a dávám 9* :)

Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
1. Červenec 2013 - 15:12
Páni, jsem ráda, že jsem udělala dobrý dojem, psaní mě vždycky bavilo, jenom sem příšerně líná přenést svoje myšlenky na papír (nebo do počítače), k tomuhle sem se dokopala, jen abych o prázdninách ASPOŇ něco dělala.
Čárky byla vždycky moje zhouba. V diktátech mi to dodnes dělá potíže. Tohle je ale hlavně vina Wordu. Když se tam pořád zobrazujou červený a zelený vlnovky, že tam chybí čárky, že je to nespisovně atd. atd. tak se z toho už musí jeden zbláznit.
S tím "tajemným cizincem" vím, jak to myslíš. Nó, nech se překvapit.
Ten červený meč měl být původně zelený, ale Tin si podle mě zasloužila nějakou originalitu a tohle mi přišlo jako to pravé ořechové, navíc jsem někde četla, že Adi Gallia měla taky červený meč, takže proč ne. Honí se mi v hlavě i plán jak ho zužitkovat, ale než k tomu dojde, tak uplyne ještě hodně vody.
No každopádně je to úvod, hodnocení 9 mi příde víc než dobré, zatím jsem jenom chtěla, abyste věděli s kým vlastně máte co dočinění.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
9. Červenec 2013 - 22:50
Dobrý začiatok.
Páči sa mi, aký spôsob rozprávania si zvolila. Pekne si rozpisovala myšlienkové pochody a nemal som problém vcítiť so do myslenia hlavnej postavy. Po štylistickej stránke ti nemám čo vytknúť. Ku gramatike - sem tam nejaká čiarka navyše - ale to už bolo spomenuté a priama reč tiež nebola pravdepodobne na všetkých miestach robená podľa oficiálnej paradigmy. Ale to sú len moje drobné postrehy. Inak sa mi poviedka páčila a som zvedavý na pokračovanie.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
0
-1