Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Normálně Nenormální Gungan

Reklama
Autor: Disco Bear
Přidáno:14. Květen 2013 - 21:50
Přihlásit se k odběru

"Naboo, krása, já si tam ale připadat vedle Coruscantu jako zapadákov!" říkal Jar Jar Binks před spaním. Měl by si dát pozor co říká, protože tady Gungan jménem Fufu už chce spát. "Fufíku, vykašli se na Jar Jara, už jsem mu dala pozvánku k psychiatrovi." říkala maminka Fufíka.
Vlastně ikdyž Jar Jarovi tancem vysvětlujete blázna, on zase začne mluvit o Sy Snootles, že jako je fakt dobrá. No, když jí poslouchal Yoda tak jí moc nerozuměl...(Pápá Ina čúváší uno lilino, činkulvan natý rartiní, hej. Pápá Ina čúváší uno lilino, ranta franta- ilovááá)
"Jo, Jar Jare, hehe, ta Sy Snootles je jako hustá, hehe, cool- víš co myslim..." snažil se Obi-Wan ironicky poučit. "Ona vlastně vždy byla taková...upřímně toho Palowicka nenávidím!" odmítal Obi-Wan. "Já jen, že přítel na koncertě Sy Snootles tvoje bude, Quinlan Vosa- "Quinlan Vos!!!" přerušil Jar Jara Obi-Wan. "A není to přítel, magor s žlutým tetováním." to už Obi-Wan viděl jak Jar Jar brečí...
No, v pohodě šel do svého domečku kam si pozval celou Max Rebo Band a to už Sy Snootles křičela: "Everybody clap your hands!"

Příští den šel Jar Jar k psychiatrovi jak mu dala pozvánku Fufíkova matička Madonna. Psychiatr byla Aayla Secura a zrovna tam měla Aurru Sing a Zirro Hutta kteří se hádali kdo bude mít 3D brýle v prémiéře na Batmana. Jar Jar se zapovídal s Aurrou a ta ho už chtěla zastřelit, protože Jar Jar měl takovou malou urážku: "Aurra Sing ? Děláte si ze mně ***** takovou **** jsem ještě ***** neviděl! **** jedna!"
Aurra byla Aaylou odvedena do Azkabanu, ale to už přesahuje do Harryho Pottera tak vám řeknu kdo nakonec dostal ty 3D brýle !
Zirro vyhrál, ale zjistil, že Batman je vyprodaný tak je dal Jar Jarovi a on teďka v těch brýlích si připadá fakt hustě:
"Čauky Sugi, jak se máš ? Něco mi připomíná ta tvá tvář. Vypadáš jak Maul asi si stejná rasa. S tebou já bych letěl ikdyby tu pracovala NASA, protože ta tvoje stíhačka je malá pro nás dva. Přijde Aurra Sing, Sy Snootles i Aayla Secura- všechny holky já si podám. Neberu ohled na karmu! Nashledanou Sugi, koukni se na mojí farmu !!! Ten Rap je jak Grap kterej je v mixerů a řve: Prosím nesněz mě- Jar Jare !"
Jar Jar zapomněl že si Sugi spletl se Savagem Opressem takže tohle je asi... Boom Boom Pow- Jar Jar Geb ! Boom Boom Pow- Jar Jar geb!

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
1 hlas
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
2 hlasy
1 hvězda
7 hlasů