Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Cesta na konec galaxie a zase zpátky

Reklama
Autor: Darth Nihilus
Přidáno:14. Prosinec 2012 - 22:42
Přihlásit se k odběru

45BBY

Vzbudil jsem se. Strašně mě bolela hlava. Nevěděl jsem, co včera prováděl, ale podle toho bolehlavu sem toho asi dost utratil za alkohol. A do toho to slunce, strašně pálí, až teď jsem si uvědomil, že mám příšernou žízeň. Rychle jsem někde splašil vodu, nikdy jsem nepil nic tak osvěžujícího. Když jsem se vrátil do ložnice, zmerčil jsem nějaký leták, když jsem si ho přečetl, zastavilo se mi srdce, už první věta přinášela hrůzu, bylo tam „POTVRZENÍ O PŘIHLÁŠENÍ DO ZÁVODU PŘES CELOU GALAXII A ZASE ZPĚT.“
Málem se mi zastavilo srdce, nepamatoval jsem si, že bych se někam hlásil a už vůbec ne do takzvaného Závodu sebevrahů.
No nic s tím se nedalo nic dělat, závod organizoval klan Huttů, který většinou zařídí, aby ten, co se nedostaví na start, zmizel tak důkladně, že už ho nikdo nenajde. A to se mi opravdu moc nechtělo.

Během půl hodinky jsem se připravil na cestu, nastoupil si do své lodě a zjistil zlou novinu: motory nechcou naskočit. Byl jsem hodně rozčilený. Nasupeně jsem mlátil do ovládání. Byl jsem zoufalý, jestli jsou takové problémy už teď... Co pak?!
Naštěstí jsem bydlel ve čtvrti Coruscantu, kde se dají lehce sehnat docela „nové“ lodě.
Měl jsem ale smůlu, všude měli zavřeno, až jsem konečně narazil na obchod, úplně na konci nejzapadlejší a nejodlehlejší uličky naši čtvrti. Řekl jsem si, že to bude muset stačit. Prodavač byl nějaké podivné rasy, žlutá pleť a šest rukou. Byl docela nevrlý, ale možná to má i spojitost s tím, že se mi podařilo srazit a zničit jeho osobního mecha, ale vypadalo to, že jich má dost záložních.
Ukázal mi všechny jeho lodě, některé vypadaly, že pamatují ještě Revana.
Bohužel jsem si mohl dovolit jen takovou malou polostihačku, spíše transportér, ale s novými motory. Zaplatil jsem, a jelikož jsem měl všechny své věci, mohl jsem se vydat na cestu.

Po několika hodinách jsem se přiblížil k planetě zvané Tatooine.
Na plošině, ze které se bude, startovat už byli připraveni skoro všichni ke startu. Skoro, až na mně.
Zúčastnil jsem se školení, kde nám byly vysvětlovány pravidla, byli jich docela dost.
Skoro k večeru bylo vše připraveno ke startu.
Cíl závodu byl prostý: Navštívit určené soustavy, kde na vás bude čekat droid, ten vám položí otázku a pokud se třikrát zmýlíte, zastřelí vás, kdo uhádne, dostane krystal, kdo se první vrátí se všemi krystaly, vyhrál tři miliony kreditů.
Závodníků bylo více než 200.
Závod začínal 3.....2.....1.....START!
Všechny lodě se vznesly a vyrazily směrem ke hvězdám.

Konec první části.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
2 hlasy
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
3 hlasy
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
3 hlasy
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
1 hlas